33kívánság

Patrik végre a levegőbe emelkedett

Van már videónk az egyik legjobb (ha lehet ilyet mondani) kívánságteljesítésről! Emlékeztek Patrikra, a gyengénlátó kisfiúra? Ő az egyik legkisebb a csapatban: alig látszott ki a fotelből, amikor fotóztuk. Nagyon bátor, a kívánsága például nem más volt, mint egy laza sétarepülés. Aggódtunk, hogy félni fog a levegőben, de erről szó sem volt.

Itt már látjátok is a teljes beszámolót, nagyon jól telt a nap!

Eszter, a kívánságteljesítő mindenképp köszönetet akart mondani egy rakás embernek, aki részt vett a dologban, amiben a legérdekesebb az, hogy magának Patriknak is megköszönte… Hát igen, ez az, amikor arról beszélnek, hogy ha jót teszel mással, az bizony neked se rossz.

Íme Eszter szavai: Szeretnék köszönetet mondani Patriknak a szép napért, és azért, hogy ilyen sok kellemes percet szerzett nekünk. Külön köszönet Zoltánnak, hogy jött, ment, hozta vitte, élvezte hogy segíthetett. Gyulának a szervezést a toronyból, Karesznak, hogy egy igazi utasszállítót is küldött, egyenesen Tokióból és Sanyának, hogy Németországban is gondolt a srácra, és hozott egy óriási modellrepülőt. És a legfontosabb: Cs. István pilótának extra nagy köszönet!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!