33kívánság

2013-ban is együtt segítünk

Ezernyolcszáz kilométer, huszonkét település, egy hókatasztrófa, egy árvíz-belvíz, több liter kávé és harminchárom család: így készülődtünk az elmúlt hónapokban a 33 kívánság akció idei, újabb fejezetére. Merthogy idén is lesz 33 kívánság – mi az hogy! Remélem, sokan vannak köztetek, akik emlékeznek még a tavalyi év pillanataira. Ahogyan kötélpályán mászik Martina, a gyengénlátó kislány, ahogy hajókirándulásra indulnak a hajléktalanszállón élő Viviennék, ahogyan a levegőbe emelkedik a repülő a hatéves Patrikkal… Harminchárom – ahogy mondani szokták – hátrányos helyzetű kisgyerek írta világgá a vágyát, és a Nők Lapja Café olvasói egymással versengtek azért, hogy teljesíthessék azokat.

DSCF1501 DSCF1629DSCF1488  DSCF163920130321_120227  DSCF1635 (2)DSCF1721  DSCF1494

Most újabb harminchárom gyermek fogott tollat, és mi ismét nekivágtunk az országnak, hogy személyesen felkeressük azokat, akik levelet írtak nekünk. Bükkszentkereszttől Csanádpalotáig, Kásádtól Orosházáig sokfelé jártunk, sokféle sorsot láttunk. A nehezebbek közül persze, mert igyekeztünk olyan helyekre vinni a segítséget, ahol ráfér az öröm az ottaniakra. Néhányukat nagyobb riportban is bemutatjuk majd, szeretnénk, ha ti is éreznétek, azt, amivel mi hazajöttünk: azért mégiscsak szép a világ.
De most meséljenek ők: itt tudjátok elolvasni, milyen kéréseire vár választ tőletek Anna, Tomi, Bence és a többi kisgyerek.

ír

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!