33kívánság

Ki lesz a befutó?

Aki bújt, aki nem: lezártuk a jelentkezési szakaszt. Gratulálunk azoknak, akik “bekerültek a körbe”, vagyis még időben jelentkeztek a jótündér-státuszra. Akiknek nincs teljesítőjük, azok se keseredjenek el! DSCF1733Aggódó leveleket kaptunk ugyanis azoktól, akik Pordán Tamaráért, Lipták Krisztináért és Bata Tiborért izgulnak. Ő az a három tini, akinek levele nem ért el a címzetthez; nem volt, aki úgy érezte volna, tudja teljesíteni a kívánságot. Pedig egyszerű dolgokra vágynak ők is: táncolni és hőlégballonozni – na jó, ez utóbbit talán egy fokkal nehezebb megszervezni. De biztos, hogy nem lehetetlen – lehetetlen legalábbis nincs, ha nem hiszünk benne!

Megnyugtatunk mindenkit, hogy Tamaráék sem maradnak végleg hoppon, stábunk már kampányol értük, keresi a megoldást, hiszen nálunk álmok nem maradhatnak megvalósulatlanul!

Másoknál közben tetemes túljelentkezés tapasztalható. A rekorderünk Kovács Anna, akinek kegyeit tizenhárman keresik, de szerencsés Egri Krisztina is: őt kilencen is vendégül látnák Pécsen. Kitettek magukért a barlangászok is: öten szereznének egy jó napot Csuzi Gábornak.
További jó híreim is vannak, úgyhogy a következő posztban az “egyéb” felajánlásokról írok – azt is kaptunk ugyanis, nem is egyet!

Addig pedig szavazzatok, szavazzatok és szavazzatok – melyik kívánságot ki teljesítse? Még egy hét van hátra a nyertesek kihirdetéséig, addig érdemes mozgósítani a barátokat, ismerősöket! Hiszünk benne persze, hogy (ahogy mondani szokták) itt mindenki nyer – de azért… aki jelentkezett, annak nem mindegy, hogy ki is lesz a befutó! Mi drukkolunk mindenkinek!

DSCF1476

pt

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!