Talán egyik teljesítést sem előzte meg annyi szervezés, mint Ricsi főzős napját. Fülöp Eszter és a Corinthia Hotel teljes személyzete lázban égett már hetekkel ezelőtt. Komplett élményt szerettek volna nyújtani: minden klasszat megmutatni, amire csak egy reménybeli szakácstanonc kíváncsi lehet. Úgy tervezték, hogy a piacon kezdenek, ahol Ricsi – aki pályaválasztás előtt áll, és a vendéglátós szakmában akart körülnézni – magával a séffel együtt válogathatja ki az ebédnek valót. Aztán jön a Vendéglátóipari iskola, merthogy minden ott kezdődik (igazgatói kézfogás és a többi), majd irány a hotel, ott is a konyha, ahol megfőznek egy menüt, majd természetesen elfogyasztják. Egy röpke vizit az elnöki lakosztályban és a wellness részlegen, majd – gondolták – még a szomszédos Borkonyhára is benéznek, hogy a második helyezett teljesítőnek is jusson az örömből. Végül azonban annyi lett a program, hogy maguk is belátták: sok lesz ez egy (illetve két) gyereknek (merthogy Ricsi egy barátját is magával vihette). Maradt tehát a suli, a főzés és a kóstolás – a fiúk persze az utóbbit élvezték a legjobban.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: